Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!


[solved] Neosurge HD problems
New on LowEndTalk? Please Register and read our Community Rules.

[solved] Neosurge HD problems

netomxnetomx Member
edited October 2012 in General

Funny thing, I got the Neosurge's offer of $17, check my HD

2783535104 bytes (2.8 GB) copied, 1026.27 s, 2.7 MB/s

too slow :(

Comments

  • Ouch, either abuse, degraded array or they are rebuilding?

    Thanked by 1sonic
    ServerBear - Easy UnixBench/dd/IOPS/FIO (NEW) & Network Benchmarks | Example Report | Compare Low End Boxes
    Gleam - Run kick-ass viral competitions & rewards to grow your userbase. Free until Sept.
  • What virtualization platform is the one you are running on?

  • I don't know, I opened a ticket and told me to rebuild my VPS. Why?!

    @marcm Xen PV

  • @netomx Looks like they have a ton of people on RAID1 or worse, a single drive. Just guessing as there are not many I/O settings that you can mess with for Xen and I don't know who would rebuild a life RAID-10 array (in case they have that). My guess is as good as yours, I don't know. I would just ask them, see what they say.

  • I sent another ticket, and guess what?

    491520000 bytes (492 MB) copied, 2.94256 s, 167 MB/s

    Neat, thanks!

  • marcmmarcm Member
    edited October 2012

    @netomx That looks like RAID-10 :D

    Do a couple dd tests one after another, then do a couple 5 minutes apart and post the results. If you have the time and patience of course :)

    Thanked by 1netomx
Sign In or Register to comment.