Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!


Introducing Singapore - deploy fast, consistently performing NVMe KVM servers - Page 4
New on LowEndTalk? Please Register and read our Community Rules.

Introducing Singapore - deploy fast, consistently performing NVMe KVM servers

1246789

Comments

  • hosthatchhosthatch Member, Top Provider

    @malikshi said:
    I got a page not found while trying to confirm email.

    Please send an email to [email protected], from the email that you registered with - we'll get it manually approved for you.

    RE IPV6: we were making some final changes to it and it is available - everyone who requested it should get it assigned today

    RE China: we don't have anything against customers from China or any other country, and we will make efforts to improve routing where we can. At the very least, we will make it comparable to other providers in the region in the similar pricing range (Vultr/DO, etc).

    These deals are available for a few more hours before the URLs expire. Thanks everyone!

  • Hope some storage SG vps deals will come in the future.

  • stvnastvna Member

    IPv6 has just been assigned, thank you @hosthatch

  • @hosthatch do you have a operating office hours for technical support? i have little experience, but it took a while before my VPS was activated.

  • hosthatchhosthatch Member, Top Provider

    @explicit said:
    @hosthatch do you have a operating office hours for technical support? i have little experience, but it took a while before my VPS was activated.

    We generally setup promotional plans that we post here, within 3 working days. :)

  • Invoice #244781, pay for two years, how to get doubled RAM, storage, and bandwidth?

  • jon617jon617 Member

    @einverne said: pay for two years, how to get doubled RAM, storage, and bandwidth

    Wait until it goes online. Mine had double.

  • dosaidosai Member

    @einverne said:
    Invoice #244781, pay for two years, how to get doubled RAM, storage, and bandwidth?

    Reboot your server, changes will apply.

    Thanked by 1einverne
  • AcacyAcacy Member

    Happy with the performance :)

    # ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## #
    #              Yet-Another-Bench-Script              #
    #                     v2021-06-05                    #
    # https://github.com/masonr/yet-another-bench-script #
    # ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## #
    
    Tue 24 Aug 2021 10:37:48 PM EDT
    
    Basic System Information:
    ---------------------------------
    Processor  : Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2690 v2 @ 3.00GHz
    CPU cores  : 3 @ 2999.998 MHz
    AES-NI     : ✔ Enabled
    VM-x/AMD-V : ❌ Disabled
    RAM        : 15.7 GiB
    Swap       : 1024.0 MiB
    Disk       : 77.8 GiB
    
    fio Disk Speed Tests (Mixed R/W 50/50):
    ---------------------------------
    Block Size | 4k            (IOPS) | 64k           (IOPS)
      ------   | ---            ----  | ----           ----
    Read       | 252.70 MB/s  (63.1k) | 1.81 GB/s    (28.3k)
    Write      | 253.36 MB/s  (63.3k) | 1.82 GB/s    (28.5k)
    Total      | 506.06 MB/s (126.5k) | 3.64 GB/s    (56.9k)
               |                      |
    Block Size | 512k          (IOPS) | 1m            (IOPS)
      ------   | ---            ----  | ----           ----
    Read       | 2.99 GB/s     (5.8k) | 2.92 GB/s     (2.8k)
    Write      | 3.14 GB/s     (6.1k) | 3.11 GB/s     (3.0k)
    Total      | 6.14 GB/s    (11.9k) | 6.03 GB/s     (5.8k)
    
    iperf3 Network Speed Tests (IPv4):
    ---------------------------------
    Provider        | Location (Link)           | Send Speed      | Recv Speed
                    |                           |                 |
    Clouvider       | London, UK (10G)          | 1.06 Gbits/sec  | 728 Mbits/sec
    Online.net      | Paris, FR (10G)           | 1.36 Gbits/sec  | 1.11 Gbits/sec
    WorldStream     | The Netherlands (10G)     | busy            | busy
    Biznet          | Jakarta, Indonesia (1G)   | 1.55 Gbits/sec  | 2.14 Gbits/sec
    Clouvider       | NYC, NY, US (10G)         | 636 Mbits/sec   | 642 Mbits/sec
    Velocity Online | Tallahassee, FL, US (10G) | 147 Mbits/sec   | 230 Mbits/sec
    Clouvider       | Los Angeles, CA, US (10G) | 954 Mbits/sec   | 612 Mbits/sec
    Iveloz Telecom  | Sao Paulo, BR (2G)        | busy            | 314 Mbits/sec
    
    Geekbench 5 Benchmark Test:
    ---------------------------------
    Test            | Value
                    |
    Single Core     | 642
    Multi Core      | 1919
    Full Test       | https://browser.geekbench.com/v5/cpu/9487635
    
    Thanked by 1dosai
  • @hosthatch said:

    @explicit said:
    @hosthatch do you have a operating office hours for technical support? i have little experience, but it took a while before my VPS was activated.

    We generally setup promotional plans that we post here, within 3 working days. :)

    Ok, that's alittle slow. However I don't foresee using your support more than 1-2 times a year unless there are routing / performance issues.

  •  bash yabs.sh
    # ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## #
    #              Yet-Another-Bench-Script              #
    #                     v2021-06-05                    #
    # https://github.com/masonr/yet-another-bench-script #
    # ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## #
    
    Wed Aug 25 05:01:16 BST 2021
    
    Basic System Information:
    ---------------------------------
    Processor  : Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2690 v2 @ 3.00GHz
    CPU cores  : 3 @ 2999.998 MHz
    AES-NI     : ✔ Enabled
    VM-x/AMD-V : ❌ Disabled
    RAM        : 15.7 GiB
    Swap       : 1024.0 MiB
    Disk       : 77.8 GiB
    
    fio Disk Speed Tests (Mixed R/W 50/50):
    ---------------------------------
    Block Size | 4k            (IOPS) | 64k           (IOPS)
      ------   | ---            ----  | ----           ----
    Read       | 230.40 MB/s  (57.6k) | 1.76 GB/s    (27.6k)
    Write      | 231.01 MB/s  (57.7k) | 1.77 GB/s    (27.7k)
    Total      | 461.41 MB/s (115.3k) | 3.54 GB/s    (55.3k)
               |                      |
    Block Size | 512k          (IOPS) | 1m            (IOPS)
      ------   | ---            ----  | ----           ----
    Read       | 2.81 GB/s     (5.4k) | 2.82 GB/s     (2.7k)
    Write      | 2.95 GB/s     (5.7k) | 3.01 GB/s     (2.9k)
    Total      | 5.76 GB/s    (11.2k) | 5.83 GB/s     (5.6k)
    
    iperf3 Network Speed Tests (IPv4):
    ---------------------------------
    Provider        | Location (Link)           | Send Speed      | Recv Speed
                    |                           |                 |
    Clouvider       | London, UK (10G)          | 991 Mbits/sec   | 580 Mbits/sec
    Online.net      | Paris, FR (10G)           | 1.23 Gbits/sec  | 1.04 Gbits/sec
    WorldStream     | The Netherlands (10G)     | 912 Mbits/sec   | 248 Mbits/sec
    Biznet          | Jakarta, Indonesia (1G)   | 3.18 Gbits/sec  | 2.53 Gbits/sec
    Clouvider       | NYC, NY, US (10G)         | 689 Mbits/sec   | 503 Mbits/sec
    Velocity Online | Tallahassee, FL, US (10G) | 207 Mbits/sec   | 504 Mbits/sec
    Clouvider       | Los Angeles, CA, US (10G) | 907 Mbits/sec   | 366 Mbits/sec
    Iveloz Telecom  | Sao Paulo, BR (2G)        | busy            | 324 Mbits/sec
    
    Geekbench 5 Benchmark Test:
    ---------------------------------
    Test            | Value
                    |
    Single Core     | 642
    Multi Core      | 1858
    Full Test       | https://browser.geekbench.com/v5/cpu/9488568
    

    I gave in.
    Am happy.
    1G speeds to UK, US and FR..

  • 404 page cannot be displayed

  • Got double ram and bw. but storage still the same. Please check . Thanks you . Invoice #244671.

  • @sutichbuon said:
    Got double ram and bw. but storage still the same. Please check . Thanks you . Invoice #244671.

    try to reinstall from control panel

  • @cybertech said:

    @sutichbuon said:
    Got double ram and bw. but storage still the same. Please check . Thanks you . Invoice #244671.

    try to reinstall from control panel

    rebooted . need to reinstall the iso ? . i just moved all to new HH :'(

  • tetechtetech Member

    @NewToTheGame said:
    404 page cannot be displayed

    That is because the offers have expired.

    Thanked by 1webcraft
  • @sutichbuon said:

    @cybertech said:

    @sutichbuon said:
    Got double ram and bw. but storage still the same. Please check . Thanks you . Invoice #244671.

    try to reinstall from control panel

    rebooted . need to reinstall the iso ? . i just moved all to new HH :'(

    Try stop & star the VPS.. if the storage did not resize you need to resize/repartition your disk, or if you want more simple just reinstall your OS

  • @sutichbuon said:

    @cybertech said:

    @sutichbuon said:
    Got double ram and bw. but storage still the same. Please check . Thanks you . Invoice #244671.

    try to reinstall from control panel

    rebooted . need to reinstall the iso ? . i just moved all to new HH :'(

    there might be other ways without reinstall but to me it was the fastest method..

  • add_iTadd_iT Member
    edited August 25

    IPv6 has been assigned, but still not working yet

    maybe misconfiguration interfaces?

  • @cybertech said:

    @sutichbuon said:

    @cybertech said:

    @sutichbuon said:
    Got double ram and bw. but storage still the same. Please check . Thanks you . Invoice #244671.

    try to reinstall from control panel

    rebooted . need to reinstall the iso ? . i just moved all to new HH :'(

    there might be other ways without reinstall but to me it was the fastest method..

    reinstaleld and have double storage . Thanks for your reply.

    Thanked by 1cybertech
  • brueggusbrueggus Member, IPv6 Advocate

    @add_iT said:
    IPv6 has been assigned, but still not working yet

    maybe misconfiguration interfaces?

    I also can't reach the IPv6 gateway mentioned in their panel from my VM.

    Does IPv4 work for you? I get weird ICMP Redirect messages to some external IP from their router which break IPv4 connectivity as well.

  • stvnastvna Member
    edited August 25

    @add_iT said:
    IPv6 has been assigned, but still not working yet

    maybe misconfiguration interfaces?

     

    @brueggus said:

    I also can't reach the IPv6 gateway mentioned in their panel from my VM.

    Does IPv4 work for you? I get weird ICMP Redirect messages to some external IP from their router which break IPv4 connectivity as well.

    Yeah same here, IPv6 still not working yet

    Not sure regarding the IPv4. I can try it though if you show me how do you test it

  • @brueggus said:

    @add_iT said:
    IPv6 has been assigned, but still not working yet

    maybe misconfiguration interfaces?

    I also can't reach the IPv6 gateway mentioned in their panel from my VM.

    Does IPv4 work for you? I get weird ICMP Redirect messages to some external IP from their router which break IPv4 connectivity as well.

    Is there still the SolusVM bug which requires you to hit the network reconfiguration button once to spread the subnet?

  • @hosthatch said: Please send an email to [email protected], from the email that you registered with - we'll get it manually approved for you.

    sent an email

  • Miss again the offer :'(

  • dosaidosai Member

    @stvna said:

    @add_iT said:
    IPv6 has been assigned, but still not working yet

    maybe misconfiguration interfaces?

     

    @brueggus said:

    I also can't reach the IPv6 gateway mentioned in their panel from my VM.

    Does IPv4 work for you? I get weird ICMP Redirect messages to some external IP from their router which break IPv4 connectivity as well.

    Yeah same here, IPv6 still not working yet

    Not sure regarding the IPv4. I can try it though if you show me how do you test it

    I assigned one of the ipv6 and clicked reconfigure. Internet is cut off entirely, opened a ticket.

  • @dosai said: I assigned one of the ipv6 and clicked reconfigure. Internet is cut off entirely, opened a ticket.

    You should be able to access it from the VNC Console.

    Anyway, the IPv6 management buttons on the HH panel seems to be buggy in the sense not all IPv6 address from the assigned subnet can be added. The "Add" button gets deactivated. Was able to get around the issue by manually editing the HTML and removing the offending code.

  • stvnastvna Member
    edited August 25

    @dosai said:

    @stvna said:

    @add_iT said:
    IPv6 has been assigned, but still not working yet

    maybe misconfiguration interfaces?

     

    @brueggus said:

    I also can't reach the IPv6 gateway mentioned in their panel from my VM.

    Does IPv4 work for you? I get weird ICMP Redirect messages to some external IP from their router which break IPv4 connectivity as well.

    Yeah same here, IPv6 still not working yet

    Not sure regarding the IPv4. I can try it though if you show me how do you test it

    I assigned one of the ipv6 and clicked reconfigure. Internet is cut off entirely, opened a ticket.

    Ohh I did clicked on reconfigure as well, failed message pop up afterwards couldn't remember exactly what it was but i still have my IPv4 connection.

  • mrlongshenmrlongshen Member
    edited August 25

    Please sell to me who use it for idling. LoL

  • @mrlongshen said:
    Please sold to me who use it for idling. LoL

    Sell*

    Thanked by 1webcraft
Sign In or Register to comment.