Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Advertise on LowEndTalk.com

cloudbox configuration/install
New on LowEndTalk? Please read our 'Community Rules' by clicking on it in the right menu!

cloudbox configuration/install

Evening

Have my hosthatch 2c/7gb/7tb vps and looking to get cloudbox on it. Somehow banging my head against wall trying to finish setting up, and honestly have about ten min of free time a day without kids being fckin wild ppl to get caffeineted up and try to think. Not sure going rate for Help, but let me know

Currently Installed everything and followed guide on github but getting 503 errors and let's encrypt nginx will not listen to me. Any offers will be responded to, thanks!

Comments

  • JordJord Moderator, Provider

    @king8654 said:
    Evening

    Have my hosthatch 2c/7gb/7tb vps and looking to get cloudbox on it. Somehow banging my head against wall trying to finish setting up, and honestly have about ten min of free time a day without kids being fckin wild ppl to get caffeineted up and try to think. Not sure going rate for Help, but let me know

    Currently Installed everything and followed guide on github but getting 503 errors and let's encrypt nginx will not listen to me. Any offers will be responded to, thanks!

    What are the error logs saying for nginx?

    BillingServ - Easy, simple, and hassle-free online invoicing solution. Contact us today.
    BaseServ Certified to ISO/IEC 27001:2013

  • could you attach the error log?

    LEMPer is yet another LEMP stack installer (plus cli-based LEMP stack management tool).
    Start your LEMP stack on the reliable cloud VPS instance starting only from around $5/mo.

  • king8654king8654 Member
    edited December 2019

    I’ll toss up in few once I escape the kids lol all subs returning 503 errors. Installed Nginx certbot from ppa but when run to renew ssl returns not found as well

    I had quick box pro on other box but was pretty resource hungry and occasional Nginx issues as well

  • PM'd you a possible fix. Should help with the issue that you seem to be facing.

  • error.log, def a nginx error. honestly only know apache

    2019/12/15 08:19:14 [emerg] 10293#10293: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:19:14 [emerg] 10293#10293: bind() to [::]:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:19:14 [emerg] 10293#10293: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:19:14 [emerg] 10293#10293: bind() to [::]:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:19:14 [emerg] 10293#10293: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:19:14 [emerg] 10293#10293: bind() to [::]:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:19:14 [emerg] 10293#10293: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:19:14 [emerg] 10293#10293: bind() to [::]:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:19:14 [emerg] 10293#10293: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:19:14 [emerg] 10293#10293: bind() to [::]:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:19:14 [emerg] 10293#10293: still could not bind()
    2019/12/15 08:22:29 [emerg] 10346#10346: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:22:29 [emerg] 10346#10346: bind() to [::]:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:22:29 [emerg] 10346#10346: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:22:29 [emerg] 10346#10346: bind() to [::]:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:22:29 [emerg] 10346#10346: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:22:29 [emerg] 10346#10346: bind() to [::]:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:22:29 [emerg] 10346#10346: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:22:29 [emerg] 10346#10346: bind() to [::]:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:22:29 [emerg] 10346#10346: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:22:29 [emerg] 10346#10346: bind() to [::]:80 failed (98: Address already in use)
    2019/12/15 08:22:29 [emerg] 10346#10346: still could not bind()

  • looks liek k4y5 helped out with cloudflare issue, didnt have wildcard. now nginx page loads for domain, off to a start. now setup apps!

  • 500 Server Error: Internal Server Error (\"driver failed programming external connectivity on endpoint nginx-proxy

    looks like certificate issue possibly?

  • Tried again with my hetzner dedi and didn’t use Cloudflare, everything running great. Thanks again

  • edited January 3

    king8654 said: bind() to [::]:80 failed (98: Address already in use)

    Port 80 is being used.

    You need to kill some processes and retry?

  • king8654king8654 Member
    edited January 3

    Works great now on new server, thanks again

Sign In or Register to comment.