Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Subscribe to our newsletter

Advertise on LowEndTalk.com

Latest LowEndBox Offers

    Changes on html files does not reflect
    New on LowEndTalk? Please read our 'Community Rules' by clicking on it in the right menu!

    Changes on html files does not reflect

    LikloveLiklove Member

    Hi
    Whenever i change html files via filezilla and they do not reflect
    i tried incognito, cleared cloudflare caches etc. but nothing changed.

    Comments

    • hi,

      maybe simply you loaded it in the wrong directory or used wrong filename? maybe with our without spaces eg "testfile.html" vs "testfile .html"?

      and browser cache (see google on how to clear it) is cleared?

      Best site for discovering & tracking Crypto dapps: www.DappStatCentral.ml

    • donlidonli Member

      Webservers can cache too.

    • Try to disable cloudflare and check the headers on your pages. Maybe its still being cached.

    • If you are using cloudflare, always use development mode when editing website files if you want to see changes in realtime.

    • @VPSoffshore said:
      If you are using cloudflare, always use development mode when editing website files if you want to see changes in realtime.

      tried dev. mode but still nothing changes, also cleared browser cache and tried different browsers but no success.
      the panel is webmin/virtualmin.
      and it has perl based script

    • vovlervovler Member
      edited June 2019

      Are you running the website behind a nginx reverse proxy? Clear its cache

      "They said it's RAID 5" - geekypixal

    • @vovler said:
      Are you running the website behind a nginx reverse proxy? Clear its cache

      no
      there should be something which prevents changes on html but couldnt figure it out

    • hyperexperthyperexpert Member, Provider

      Couple of things to try/troubleshoot:

      • Bypass CF by editing your local hosts file.
      • Make sure your web server is serving the correct directory
      • check your web server access logs
      • move/delete/rename the file completely and see if your server is still serving it or not.
      Thanked by 1Falzo

      Hyper Expert | Launch a high performance VPS in New York or Seattle in under 60 seconds | KVM plans starting at $2.99

    • agentmishraagentmishra Member, Provider

      try deleting the local cache files in your browser

      skype id : agentmishra, gtalk id : agentmishra, email : [email protected]

    • t0ny0t0ny0 Member

      ctrl+shift+r to force reload the page

    • @hyperexpert said:
      Couple of things to try/troubleshoot:

      • Bypass CF by editing your local hosts file.
      • Make sure your web server is serving the correct directory
      • check your web server access logs
      • move/delete/rename the file completely and see if your server is still serving it or not.

      tried local hosts file but still no change
      there are www and siterootname directories changed same files on them but still no effect
      apache access logs contains no info about this
      but i saw this on error log:

      AH01630: client denied by server configuration: /home/mysite/public_html/.html
      script not found or unable to stat: /home/mysite/cgi-bin/php5
      script not found or unable to stat: /home/mysite/cgi-bin/php

    • @agentmishra said:
      try deleting the local cache files in your browser

      this is not about browser
      its about webserver configuration i am sure of it

    • hyperexperthyperexpert Member, Provider

      Is this your own web server or a web host?

      Hyper Expert | Launch a high performance VPS in New York or Seattle in under 60 seconds | KVM plans starting at $2.99

    • LikloveLiklove Member
      edited June 2019

      @hyperexpert said:
      Is this your own web server or a web host?

      own webserver (dedicated) which i have root access via webmin and filezilla sftp.
      i also deleted file but it still shows that html.

    • hyperexperthyperexpert Member, Provider

      At this point we are going to need more details. Is this a framework or just static files? Does it happen to .html files only? What if you created simple .txt file, can you browse to it? How many sites are you managing with webmind? If more than one, does it happen to others as well? If you can provide temp access to the server, will you be able to PM the details?

      Hyper Expert | Launch a high performance VPS in New York or Seattle in under 60 seconds | KVM plans starting at $2.99

    • OP is using Filezilla's Edit file feature.

      It's unreliable. I've spent too much time cleaning up after PHP/HTML coders who tried to use it.

      Just use a real IDE with FTP support.

      Tired of LET scams?
      A Moderated forum : https://talk.lowendspirit.com/

    • Liklove said: its about webserver configuration i am sure of it

      Open up your browser console, look at the requests done. If you're getting a 304 it's the server returning a cached version. Anyways, Use the "copy as curl" function chrome and FF has. Try that from the command line, remove any cache headers from the request.

      Thanked by 1vimalware
    • LikloveLiklove Member
      edited June 2019

      @hyperexpert said:
      At this point we are going to need more details. Is this a framework or just static files? Does it happen to .html files only? What if you created simple .txt file, can you browse to it? How many sites are you managing with webmind? If more than one, does it happen to others as well? If you can provide temp access to the server, will you be able to PM the details?

      yes html files , static files, created a test txt and it gave "file not found" error by perl script.
      2 websites in webmind
      i've also tried virtualmin's file manager but the result is same.
      i also realized that same perl script installation on different directories like:
      home/mysite/....
      root/mysite/....
      www/....

      etc..

    • @ricardo said:

      Liklove said: its about webserver configuration i am sure of it

      Open up your browser console, look at the requests done. If you're getting a 304 it's the server returning a cached version. Anyways, Use the "copy as curl" function chrome and FF has. Try that from the command line, remove any cache headers from the request.

      ok i am now realized that the problem and it was silly.
      the directories are just confused and same installation seen on different folders.
      should i delete www and root/mysite folders completely?

    • ITLabsITLabs Member

      Open the webserver's access log and note the path from which the file is being pulled. Is it the same where you're editing?

      #lexit | FatPal - Official LET payment gateway

    • vimalwarevimalware Member
      edited June 2019

      @Liklove said:
      2 websites in webmind
      i've also tried virtualmin's

      I've seen this issue before with a virtualmin server.

      You're using the ProFTPd FTP right, and not SFTP?
      IIRC there's a File overwrite setting in proftpd conf that needs to be toggled ON.
      edit: sauce I'm off to sleep.

      Tired of LET scams?
      A Moderated forum : https://talk.lowendspirit.com/

    • SaharDevSaharDev Member
      edited July 2019

      Maybe cache, if you are using Google Chrome browser, try shift + F5 or just check on incognito mode.

    • Op already solved the problem. It's literally the first reply on this thread.

    Sign In or Register to comment.