Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!


CyberPanel - Control Panel Based on OpenLiteSpeed [Updated!] - Page 9
New on LowEndTalk? Please Register and read our Community Rules.

CyberPanel - Control Panel Based on OpenLiteSpeed [Updated!]

1679111229

Comments

  • @BecomeWebHost said:

    @qtwrk said:

    @BecomeWebHost said:

    qtwrk said: By using Chrome dev tool, I see /wp-admin/setup-config.php internal error 500.

    Googling around for day, but can't work out...

    php error logs might give some clue ;)

    Yeah I know, but I was unable to find,even by manually edit php.ini , still can't obtain log, nor any error show in server wide log file of openlitespeed

    I don't know how it work in cyberpanel but this is how you should change php.ini as per their docs.

    http://docs.cyberpanel.net/doku.php?id=php-configurations

    Yes. , that's where I changed, but error log file is still missing, can't find it anywhere, arrrgggg, this problem is driving me nuts

  • BecomeWebHostBecomeWebHost Member
    edited September 2017

    @qtwrk said:

    @BecomeWebHost said:

    @qtwrk said:

    @BecomeWebHost said:

    qtwrk said: By using Chrome dev tool, I see /wp-admin/setup-config.php internal error 500.

    Googling around for day, but can't work out...

    php error logs might give some clue ;)

    Yeah I know, but I was unable to find,even by manually edit php.ini , still can't obtain log, nor any error show in server wide log file of openlitespeed

    I don't know how it work in cyberpanel but this is how you should change php.ini as per their docs.

    http://docs.cyberpanel.net/doku.php?id=php-configurations

    Yes. , that's where I changed, but error log file is still missing, can't find it anywhere, arrrgggg, this problem is driving me nuts

    Thanked by 1dedicados
  • I will have a look

  • Had a quick play, shaping up very nicely but a few comments (sorry if they've been posted, only had a quick read through)

    Was installed on a brand new centos 7 VM (KVM)

    Creating a SQL database produced "Can not create database, Error message"

    If possible I'd like to trust X-Forwarded-For in Logs for use behind a proxy (Converving IPv4 space)

    Looks like the webserver runs as nobody so presumably no isolation between sites yet?

  • @dragon2611 said:
    Had a quick play, shaping up very nicely but a few comments (sorry if they've been posted, only had a quick read through)

    Was installed on a brand new centos 7 VM (KVM)

    Creating a SQL database produced "Can not create database, Error message"

    If possible I'd like to trust X-Forwarded-For in Logs for use behind a proxy (Converving IPv4 space)

    Looks like the webserver runs as nobody so presumably no isolation between sites yet?

    Server > Server Status > CyberCP Main Log File

    You can see logs from here if it says database username should be less than 16 characters, make sure total length of username <= 16.

    This issue was fixed, I will double check.

    Yes webserver do run as nobody.

    Regards

  •           Enabling LSCPD Daemon                
    ###############################################
    Traceback (most recent call last):
      File "install.py", line 1736, in 
        Main()
      File "install.py", line 1718, in Main
        checks.setupLSCPDDaemon()
      File "install.py", line 1530, in setupLSCPDDaemon
        shutil.copy("lscpd/lscpdctrl","/usr/local/lscp/bin/lscpdctrl")
      File "/usr/lib64/python2.7/shutil.py", line 119, in copy
        copyfile(src, dst)
      File "/usr/lib64/python2.7/shutil.py", line 83, in copyfile
        with open(dst, 'wb') as fdst:
    IOError: [Errno 2] No such file or directory: '/usr/local/lscp/bin/lscpdctrl'
    
  • cyberpersonscyberpersons Member
    edited September 2017

    @mohsengham said:

    >           Enabling LSCPD Daemon                
    > ###############################################
    > Traceback (most recent call last):
    >   File "install.py", line 1736, in 
    >     Main()
    >   File "install.py", line 1718, in Main
    >     checks.setupLSCPDDaemon()
    >   File "install.py", line 1530, in setupLSCPDDaemon
    >     shutil.copy("lscpd/lscpdctrl","/usr/local/lscp/bin/lscpdctrl")
    >   File "/usr/lib64/python2.7/shutil.py", line 119, in copy
    >     copyfile(src, dst)
    >   File "/usr/lib64/python2.7/shutil.py", line 83, in copyfile
    >     with open(dst, 'wb') as fdst:
    > IOError: [Errno 2] No such file or directory: '/usr/local/lscp/bin/lscpdctrl'
    > 

    What is in ''installLogs.txt''

    Is it Centos 7 minimal?

    Thanked by 1mohsengham
  • > >           Enabling LSCPD Daemon                
    > > ###############################################
    > > Traceback (most recent call last):
    > >   File "install.py", line 1736, in 
    > >     Main()
    > >   File "install.py", line 1718, in Main
    > >     checks.setupLSCPDDaemon()
    > >   File "install.py", line 1530, in setupLSCPDDaemon
    > >     shutil.copy("lscpd/lscpdctrl","/usr/local/lscp/bin/lscpdctrl")
    > >   File "/usr/lib64/python2.7/shutil.py", line 119, in copy
    > >     copyfile(src, dst)
    > >   File "/usr/lib64/python2.7/shutil.py", line 83, in copyfile
    > >     with open(dst, 'wb') as fdst:
    > > IOError: [Errno 2] No such file or directory: '/usr/local/lscp/bin/lscpdctrl'
    > > 

    What is in ''installLogs.txt''

    Is it Centos 7 minimal?

    Centos 7 minimal

    [downoad_and_install_raindloop]
    [Errno 2] No such file or directory: '/usr/local/lscp/cyberpanel' [downoad_and_install_raindloop]
    [Errno 2] No such file or directory: '/usr/local/lscp/cyberpanel/' [download_install_phpmyadmin]
    
  • > > >           Enabling LSCPD Daemon                
    > > > ###############################################
    > > > Traceback (most recent call last):
    > > >   File "install.py", line 1736, in 
    > > >     Main()
    > > >   File "install.py", line 1718, in Main
    > > >     checks.setupLSCPDDaemon()
    > > >   File "install.py", line 1530, in setupLSCPDDaemon
    > > >     shutil.copy("lscpd/lscpdctrl","/usr/local/lscp/bin/lscpdctrl")
    > > >   File "/usr/lib64/python2.7/shutil.py", line 119, in copy
    > > >     copyfile(src, dst)
    > > >   File "/usr/lib64/python2.7/shutil.py", line 83, in copyfile
    > > >     with open(dst, 'wb') as fdst:
    > > > IOError: [Errno 2] No such file or directory: '/usr/local/lscp/bin/lscpdctrl'
    > > > 

    What is in ''installLogs.txt''

    Is it Centos 7 minimal?

    Centos 7 minimal

    > [downoad_and_install_raindloop]
    > [Errno 2] No such file or directory: '/usr/local/lscp/cyberpanel' [downoad_and_install_raindloop]
    > [Errno 2] No such file or directory: '/usr/local/lscp/cyberpanel/' [download_install_phpmyadmin]
    > 

    LSCPD did not compiled, try without minimal.

    Thanked by 1mohsengham
  • > > > >           Enabling LSCPD Daemon                
    > > > > ###############################################
    > > > > Traceback (most recent call last):
    > > > >   File "install.py", line 1736, in 
    > > > >     Main()
    > > > >   File "install.py", line 1718, in Main
    > > > >     checks.setupLSCPDDaemon()
    > > > >   File "install.py", line 1530, in setupLSCPDDaemon
    > > > >     shutil.copy("lscpd/lscpdctrl","/usr/local/lscp/bin/lscpdctrl")
    > > > >   File "/usr/lib64/python2.7/shutil.py", line 119, in copy
    > > > >     copyfile(src, dst)
    > > > >   File "/usr/lib64/python2.7/shutil.py", line 83, in copyfile
    > > > >     with open(dst, 'wb') as fdst:
    > > > > IOError: [Errno 2] No such file or directory: '/usr/local/lscp/bin/lscpdctrl'
    > > > > 

    What is in ''installLogs.txt''

    Is it Centos 7 minimal?

    Centos 7 minimal

    > > [downoad_and_install_raindloop]
    > > [Errno 2] No such file or directory: '/usr/local/lscp/cyberpanel' [downoad_and_install_raindloop]
    > > [Errno 2] No such file or directory: '/usr/local/lscp/cyberpanel/' [download_install_phpmyadmin]
    > > 

    LSCPD did not compiled, try without minimal.

    Thanks a lot. Fixed by using non-minimal template

  • dragon2611dragon2611 Member
    edited September 2017

    @cyberpersons said:

    @dragon2611 said:
    Had a quick play, shaping up very nicely but a few comments (sorry if they've been posted, only had a quick read through)

    Was installed on a brand new centos 7 VM (KVM)

    Creating a SQL database produced "Can not create database, Error message"

    If possible I'd like to trust X-Forwarded-For in Logs for use behind a proxy (Converving IPv4 space)

    Looks like the webserver runs as nobody so presumably no isolation between sites yet?

    Server > Server Status > CyberCP Main Log File

    You can see logs from here if it says database username should be less than 16 characters, make sure total length of username <= 16.

    This issue was fixed, I will double check.

    Yes webserver do run as nobody.

    Regards

    I wonder if it's because the domain has a - in.

    after: <class 'pexpect.exceptions.TIMEOUT'>
    match: None
    match_index: None
    exitstatus: None
    flag_eof: False
    pid: 42921
    child_fd: 15
    closed: False
    timeout: 30
    delimiter: <class 'pexpect.exceptions.EOF'>
    logfile: None
    logfile_read: None
    logfile_send: None
    maxread: 2000
    ignorecase: False
    searchwindowsize: None
    delaybeforesend: 0.05
    delayafterclose: 0.1
    delayafterterminate: 0.1
    searcher: searcher_re:
        0: re.compile("database exists")
        1: re.compile("Query OK")[createDatabase]
    Timeout exceeded.
    <pexpect.pty_spawn.spawn object at 0x36520d0>
    command: /usr/bin/mysql
    args: ['/usr/bin/mysql', '-u', 'root', '-p']
    buffer (last 100 chars): "r MariaDB server version for the right syntax to use near '-beast_kb' at line 1\r\n\x07MariaDB [(none)]> "
    before (last 100 chars): "r MariaDB server version for the right syntax to use near '-beast_kb' at line 1\r\n\x07MariaDB [(none)]> "
    after: <class 'pexpect.exceptions.TIMEOUT'>
    match: None
    match_index: None
    exitstatus: None
    flag_eof: False
    pid: 1610
    child_fd: 15
    closed: False
    timeout: 30
    delimiter: <class 'pexpect.exceptions.EOF'>
    logfile: None
    logfile_read: None
    logfile_send: None
    maxread: 2000
    ignorecase: False
    searchwindowsize: None
    delaybeforesend: 0.05
    delayafterclose: 0.1
    delayafterterminate: 0.1
    searcher: searcher_re:
        0: re.compile("database exists")
        1: re.compile("Query OK")[createDatabase]
    
  • Hmm it's either the length of the domain name or the - as when I add another domain I can create an SQL user for that other domain.

  • @dragon2611

    This could be a bug, can you send me your domain name.

  • @cyberpersons dropped you a PM with the domain name.

  • @dragon2611

    Will update regarding this, thank you for pointing out.

  • entrailzentrailz Member, Provider

    @cyberpersons

    For some reason I cannot access the panel anymore - sites on the server still run fine, any idea?

  • @entrailz said:
    @cyberpersons

    For some reason I cannot access the panel anymore - sites on the server still run fine, any idea?

    On cli

    systemctl restart lscpd

    Thanked by 1entrailz
  • entrailzentrailz Member, Provider

    @cyberpersons said:

    @entrailz said:
    @cyberpersons

    For some reason I cannot access the panel anymore - sites on the server still run fine, any idea?

    On cli

    systemctl restart lscpd

    Failed to restart lscpd.service: Unit not found.

    Had to cd to where the file was located, thanks its ok now.

  • Tried to install your control panel and wordpress w/ LSCache on php7.0.

    • On php 7.0, litespeed throws 503 error, even after reboot. But works on php 5.6 & 7.1. I continued the installation process with PHP7.1.
    • LSCache plugin, has a new feature where it minifies css/js. when I tested it, it didn't seem to work properly as the server was not finding the minified files (they haven't even been created to begin with)

    • Also for some reason I can't install SSL, and use it with cloudflare Full or Full(strict) mode. I don't have time to change the nameservers and wait for the propagation, so I just changed the IP at cloudflare dns. Other Let's Encrypt certificates I have on other websites seem to work fine with cloudflare.
  • vovlervovler Member
    edited September 2017

    Running OpenLiteSpeed, Wordpress, PHP 7.1, LSCache with optimization options disabled, Cloudflare with SSL on Flexible (their free ssl thing) and ionMag free theme.
    Used a VPS from digitalocen (512mb, located in germany).

    GTMetrix Results :

    WebPageTest Results:

    ==================WITHOUT CLOUDFLARE/SSL=============================

    GTMetrix Results :

    WebPageTest Results:

    Loader.io (1000 clients per second over 1 min) (synthetic test, take it with a grain of salt as it only loads the page, no images/css/js files get requested)

    CLOUDFLARE IS DISABLED AND ONLY ACTED AS DNS - SSL DISABLED

    Went pretty well, higher than 1000 p/sec and the CPU would shit itself

  • Why the hell does your page take 1.2MB?

  • @WSS said:
    Why the hell does your page take 1.2MB?

    It is a theme demo import, those come with images.

  • @vovler

    Openlitespeed + Wordpress + Cloudflare is under investigation.

    One person was able to issue SSL just fine behind cloudflare, what do you have in Server > Server Status > CyberCP Main Log File ?

  • @cyberpersons said:
    @vovler

    Openlitespeed + Wordpress + Cloudflare is under investigation.

    One person was able to issue SSL just fine behind cloudflare, what do you have in Server > Server Status > CyberCP Main Log File ?

    No idea. Deleted the vps already. But even when I turned cloudflare off, and it was acting only as DNS. I couldn't get SSL to work. Probably I messed up somewhere.

  • 900k image and 17k text with markup. God bless web 3.0.

  • @cyberpersons is there any intergration to support Cloudflare's headers and restore visitor IP addresses in the logs?
    Oh and that backup thing, by any chance will have just have plain FTP/SFTP/Rsync?

  • qtwrkqtwrk Member
    edited September 2017

    @Edmond said:
    @cyberpersons is there any intergration to support Cloudflare's headers and restore visitor IP addresses in the logs?
    Oh and that backup thing, by any chance will have just have plain FTP/SFTP/Rsync?

    run

    chown -R nobody:nobody /usr/local/lsws/admin/conf/

    and then

    /usr/local/lsws/admin/misc/admpass.sh

    second command will ask you to reset webadmin u/p

    open port 7080

    access it https://your.IP:7080 , login with U/P you just set to

    and then foloow this link in LSWS wiki

    most important of all

    add

    include phpconfigs/php53.conf
    include phpconfigs/php54.conf
    include phpconfigs/php55.conf
    include phpconfigs/php56.conf
    include phpconfigs/php70.conf
    include phpconfigs/php71.conf
    

    into

    /usr/local/lsws/conf/httpd_config.conf

    and after all , restart it from cyberpanel or use this command

    /usr/local/lsws/bin/lswsctrl restart

    Thanked by 1Edmond
  • @Edmond

    SFTP with rsync is on its way.

    @qtwrk

    Thank you very much.

  • @cyberpersons said:
    @Edmond

    SFTP with rsync is on its way.

    @qtwrk

    Thank you very much.

    No no, thank you very much, for such wonderful panel

  • @qtwrk said:

    @Edmond said:
    @cyberpersons is there any intergration to support Cloudflare's headers and restore visitor IP addresses in the logs?
    Oh and that backup thing, by any chance will have just have plain FTP/SFTP/Rsync?

    run

    chown -R nobody:nobody /usr/local/lsws/admin/conf/

    and then

    /usr/local/lsws/admin/misc/admpass.sh

    second command will ask you to reset webadmin u/p

    open port 7080

    access it https://your.IP:7080 , login with U/P you just set to

    and then foloow this link in LSWS wiki

    most important of all

    add

    include phpconfigs/php53.conf
    include phpconfigs/php54.conf
    include phpconfigs/php55.conf
    include phpconfigs/php56.conf
    include phpconfigs/php70.conf
    include phpconfigs/php71.conf
    

    into

    /usr/local/lsws/conf/httpd_config.conf

    and after all , restart it from cyberpanel or use this command

    /usr/local/lsws/bin/lswsctrl restart

    Did not remember that Litespeed already has a method to integrate that, thanks!

    @cyberpersons said:
    @Edmond

    SFTP with rsync is on its way.

    Alright, good luck and thanks!

Sign In or Register to comment.