Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Sign In with OpenID
Advertise on LowEndTalk.com

In this Discussion

Mediacom customers?

Mediacom customers?

edited October 2012 in General

Anyone else here a Mediacom customer?

I'm at work/the office and we have mediacom 105Mb/s here, but my idle SSH connections keep getting dropped after a minute or two.

One of my SSH connections is to tunnel my traffic from Firefox to a different server, and it keeps disconnecting it so I can't actively use it and the other one is just a connection that I keep alt+tabbing back to to do some work in between reading manuals. It's a pain in the ass to have to keep reconnecting them.

Anyone else experience this?

On ATT, Comcast, or any other connection I've never had this issue.

vpsBoard.com - Now with over 450 members! A friendly community with active discussion. Come join us!

IRC.FREENODE.NET #vpsBoard - Drop by and say, 'Hello'.

Comments

  • I get this loads in uni. In putty set both of the keep alives on and it should be ok

  • Linux desktop PC and laptops, no Windows here.

    I use Terminator for managing multiple terminal windows..

    vpsBoard.com - Now with over 450 members! A friendly community with active discussion. Come join us!

    IRC.FREENODE.NET #vpsBoard - Drop by and say, 'Hello'.
  • @MannDude said: Linux desktop PC and laptops, no Windows here.

    Have you tried setting ClientAliveInterval in sshd_config just for kicks?

    "We are in a prison drama. This is like The Shawshank Redemption, only with more tunneling through shit and no fucking redemption."
  • @Ihatetonyy -- Setting it a larger amount for the user to have a slower connection and still have plausible connections?

    Systems Administrator | IWFHosting

    Comments expressed are solely my own opinion and not of that of the companies, unless stated.

  • JTRJTR Member

    I also have Mediacom, but have never seen this issue before.

Sign In or Register to comment.